Mässdags i Stockholm

MCMasskartaFri entré på torsdag och fredag för 15-åringarna och de som är yngre. FMX-show, MC-stunt och hela världens MC-nyheter. Det väntar årets mässbesökare. Snart slår portarna åter igen upp för årets höjdpunkt. Den 24-27 januari samlas alla motorcykelälskare och entusiaster på Stockholmsmässan i Älvsjö igen. Motorcykelbranschens mässa bjuder alltid på en alldeles särskild stämning. Det är liksom starten på tvåhjulssäsongen. Så även denna gång. Årets MC-mässa med alla sina fantastiska motorcyklar bjuder även på specialevenemang runt några intressanta teman.

-Vi satsar stenhårt på alla ungdomar som kommer att få se häftiga shower. I MC Mässans traditionella uppvisningshall blir det en bland blir det en galen FMX show på 16 meters höjd samt moppestuntförare, MC-stunt och alltid lika imponerande trialåkare. Ungdomarna som kommer till mässan kan också provköra ett antal olika mopeder och få information om hur man enklast tar körkort eller moppekort, säger Peter Näsman, projektledare för MC-Mässan.

Men inte nog med det, MC-Mässan slår till med ett kul initiativ. Under torsdagen och fredagen den 24 och 25 januari blir det fri entré för alla 15-åringar, det vill säga ungdomar födda 1997 eller senare. Förutom att besökaren kan uppdatera sig med alla nyheter inom MC och moped finns även allt det senaste inom tillbehör på MC-Mässan. Och den som är extra intresserad av ATV hittar en hel del spännande. Dessutom bjuds det på provkörningar, spektakulära shower och uppvisningar

Share

Om Magnus

MC-Folkets chefredaktör sedan 2001