STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Nya Triumph Speed Triple 765-familjen

Nya Street Triple RS från Triumph. Bild: Triumph.

Nytt från Triumph för 2023 är den mest kraftfulla och balanserade Street Triple 765-serien någonsin. En stor uppdatering av Street Triple R, en ny Street Triple RS och en exklusiv Street Triple 765 Moto2TM Edition – det närmaste du kan komma en Moto2TM-racer för vägen.

Motoruppgraderingar med spår från Moto2TM racermotorprogrammet resulterar i ett betydande steg upp i prestanda på nya Street Triple R, och kraft för nya RS och Moto2TM Edition. Ökat vridmoment och förbättrad respons för trion samt förbättrad ergonomin. Betydligt uppgraderad 765 kubik trippelmotor, med 118 hästkrafter för Street Triple R och en toppeffekt på 128 hästkrafter för RS & Moto2TM Edition.

Annat är nytt optimerat kurvtagnings-ABS och omkopplingsbar optimerad kurvtagningskontroll. Bredare styre på Street Triple R och RS och reviderad geometri för än bättre smidighet på nya RS & Moto2TM Edition. Brembo Stylema-bromsar med högsta specifikation någonsin på RS & Moto2TM Edition, samt en sportig kolfiberkaross på Moto2TM Edition.

För mer infor och fler bilder: www.triumphmotorcycles.se