Storsatsning på Elmia i påsk

För 43:e gången i rad arrangeras Bilsport Performance & Custom Motor Show på Elmia i Jönköping under påskhelgen. En show som har blivit det största årligen återkommande publikevenemanget i Sverige! 

– Och till 2013 storsatsar vi på nytt och utökar mässan med nästan 4.000 kvadratmeter, avslöjar Eva Holmberg, projektsamordnare. Elmia har expanderat  lokalerna och därmed har Hall B vuxit rejält.

Alla hallar kommer, precis som vanligt, att fyllas till bredden med allt från bil- och mc-kulturen. Räkna med underhållning, tävlingar och häftiga utomhusshower!

Arrangemanget, som äger rum i småländska Jönköping och årligen lockar cirka 80.000 besökare, ger en fantastisk möjlighet att träffa bil- och mc-entusiaster under fyra intensiva mässdagar. Sverige är ett mycket väl ansett bilbyggarland i sig, men några av USA:s mest kända bilbyggare liksom flera tunga namn från Europa väntas också delta.

– Nytt för i år är också att halva A-hallen mörkläggs. Det gör vi för att skapa en större upplevelse kring de bilar som ställs ut, säger Eva Holmberg.

För att förstärka den känslan utlovas många olika aktiviteter. Exakt vad som kommer att hända presenteras närmare längre fram. Men att ljud och ljus spelar en stor roll är knappast någon hemlighet. Det blir helt enkelt en grym show!

Custom Motor Show kommer verkligen att göra skäl för namnet vid 2013 års påskmässa. Tipshallen kommer att förvandlas till en klassisk ”Hot Rod Show” som direkt hämtad från 1960-talets Marmorhallar i Stockholm. Gamla välkända byggen från 1960-, 1970-, och 1980-talen kommer att visas, tillsammans med en hel del premiärer förstås!

Share

Om Magnus

MC-Folkets chefredaktör sedan 2001