Trafikverkets MC-prövare kör med Jofama

prime
Nu kommer alla som ska ta MC-kort att få njuta av Jofamas MC-kläder, i alla fall att titta på hos sin uppkörare. Jofama har vunnit flera internationellt uppmärksammade upphandlingar hos polis, militär och sjukvårdare i olika länder. Efter att i dagarna fått svenska MC-polisens förtroende har Jofama nu även vunnit Trafikverkets upphandling om att få förse svenska förarprövare för MC med MC-kläder.
Jofama kommer att förse ett 40-tal förarprövare för mc med skyddsutrusning under två år, med möjlighet till förlängning. Det är en affär värd en halv miljon kronor för Jofama.

– Trafikverkets förarprövare är en kräsen yrkesgrupp som vet vad de vill ha vad som krävs. Det gör oss extra glada över att få leverera vår utrustning till dem, säger Peter Eriksson, ansvarig för MC- och snöskoter på Jofama.

Trafikverkets manliga förarprövare kommer att bära textiljackan Prime, medan kvinnorna en Electra, båda med slitstarkt Hi-Art som förstärkning och funktionsmembran. Till detta textilbyxan Prince, också den med Hi-Art på utsatta ställen.

Share

Om Magnus

MC-Folkets chefredaktör sedan 2001