STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Allt fler kvinnor kör hoj i USA

Enligt Motorcycle Industry Council (MIC) har antalet kvinnor som äger en motorcykel mer än tredubblats på bara tre decennier. Ifjol var 19 procent av kvinnor och MIC förutspår att antalet kommer att fortsätta att stiga och uppskattar att om bara några år kommer nära 25 procent av motorcykelägare att vara kvinnor i USA. Och, i gruppen 23-38 år står kvinnor för 25 procent av hojägandet. Här är några amerikanska kvinnor med kända namn som gillar att köra MC.

Sångerskan Pink älskar motorcyklar. Bild wallpaper.com

Enligt sångerskan Pink föredrar hon motorcyklar framför diamanter, och hon ses ofta på sin Hinckley Triumph T100 Bonneville tillsammans med maken Carey Hart som är före detta motocrossmästare.När Miley Cyrus fyllde 21 år, 2013, fick hon en Can Am Spyder av sin pappa Billy Ray Cyrus.

Skådespelaren Olivia Munn kör ofta runt på sin Triumph Bonneville.

Michelle Rodriguez är känd för Fast and Furious-filmerna och kör privat en Harley-Davidson.

Sångerskan Tina Turner gillar motorcyklar och en av hennes favoritcyklar är en Harley Electra-Glide.

Katie Sackoff som medverkar i bland annat CSI och Battlestar Galactica är en motorcykelentusiast och deltar i den årliga välgörenhetsorganisationen Tulip Ride till förmån för Seattle Humane Society.

Skådespelerskan och före detta modellen Tricia Helfer väljer alltid Harley-Davidson. Hon har haft en Dyna Low Rider och en Sportster 1200. Nu kör hon en Rocker C.

Angelina Jolie har länge haft en förkärlek till motorcyklar. Av sin dåvarande man Brad Pitt fick hon en röd MV Agusta i present på sin 35-årsdag.

Supermodellen Marisa Miller, med omslag på Sports Illustrated 2008, är ytterligare en kvinnlig kändis som kör Harley-Davidson. Samma år som omslaget på det världskända sportmagasinet hjälpte hon till att lansera VRSCF V-Rod Muscle. Privat kör hon en Harley Nightster.

Pamela Anderson kan ses på en Triumph i filmen Barbwire från 1996 och privat har hon bland annat kört en Honda Valkyrie Rune.