Årets Standardhoj 2013 Kawasaki ER6N

För sjätte året i rad har besökarna av MC-mässan röstat fram den motorcykel de tycker är Årets Standardhoj. De fyra första åren vanns av Kawasaki ER6N som förra året fick se sig besegrad av Honda NC700X. Men till årets upplaga blev det comeback av Kawasakis storsäljare. Och det är nog ingen slump att ER6an åter står som publikens favorit.
Helena Thun på Kawasaki förklarar: -ER6an är en väldigt smidig och lättkörd motorcykel, som passar alla, inte bara nybörjare. Den är dessutom väldigt prisvärd.

Som vanligt lottade MC-Folket ut priser bland alla som röstat. Enda villkoret för att vara med, är att man är på plats och kan mottaga priset vid scenen. Den som drog högsta vinsten var Jan-Olov Gustavsson ifrån Älvsjö. Den bestod av en komplett MC-mundering från Jofama och inte bara det utan även ett helt års försäkring från Bilsport & MC. Som glad andravinnare fanns Morgan Olsson från Falun som kunde kvittera ut ett ryggskydd från Kori.

20130126-183308.jpg
Från vänster: Helena Thun – Kawasaki, Morgan Olsson, Meff von Wachenfeldt – Kori, Tony Bogren – Bilsport & MC, Jan-Olov Gustavsson och Lasse Sönnerfors – Jofama

20130126-184210.jpg
Morgan Olsson med sitt nya ryggskydd från Kori. Meff von Wachenfeldt från Kori ser till att det passar bra.

20130126-184448.jpg
Jan-Olov Gustavsson får gjälp av Lasse Sönnerfors från Jofama att hitta ett par schyssta byxor.

Share

Om Redaktionen