BMW kör med Svedea

Efter flera år utan klubbförsäkring lanserar BMW MC-klubben Sverige nu en förmånlig försäkringslösning för de egna medlemmarna. Försäkringen är framtagen i samarbete med Svedea Motorförsäkring och innehåller en rad fördelar för klubbens 4 800 BMW MC-åkare.
BMW MC-klubben Sverige är med sina 4 800 medlemmar en av Sveriges största MC-klubbar. Efter flera år utan egen klubbförsäkring presenterade klubben i samband mitt sitt årsmöte i Orsa-Grönklitt i lördags att man nu väckt liv i den klassiska klubbförsäkringen. Försäkringen är framtagen i samarbete med Svedea Motorförsäkring och innehåller en rad fördelar för klubbens medlemmar.

– BMW MC-klubben och Svedea har tillsammans utvecklat en mycket bra produkt baserat på ett positivt förhållningssätt till varandras verksamhet. Samarbetet har fört oss väldigt långt och jag ser framför mig ett fortsatt mycket positivt samarbete för att kunna erbjuda våra medlemmar förstklassiga försäkringslösningar, aktivt säkerhetsarbete och utveckling av klubbens kärnverksamhet, säger Magnus Brobeck, ordförande i BMW MC-klubben Sverige.

Förutom klubbförsäkringens fördelar innebär samarbetet även att klubbens trafiksäkerhetsarbete förstärks genom ett särskilt stöd från Svedea Motorförsäkring. Ju fler klubbförsäkringar som tecknas, desto större bidrag får klubben.
– Vi är naturligtvis väldigt glada och stolta över att få samarbeta med en av Sveriges största MC-klubbar säger Olle Molin, operativ chef för Svedea Motorförsäkring. Klubben har under många år varit en stark och positiv kraft inom MC-åkandet i Sverige. Genom samarbetet hoppas vi kunna bidra till klubbens fortsatta utveckling.
Klubbförsäkringen kan tecknas från och med den 13 augusti.

Share

Om Magnus

MC-Folkets chefredaktör sedan 2001