Ducati & iSkin samarbetar

Ducati och iSkin, har tagit fram en helt ny kollektion av hållare och skydd för bärbara datorer, skrivplattor och androidtelefoner och liknande apparater med samma storlek. Målet för Ducati Collection iSkin har varit att producera snygga och skyddande fodral för högteknologiska produkter som ska uppfylla önskningarna av prestanda-inspirerade ”technoistas” världen över. Högsta kvaliteter på tyger som italienska nylon och ett rött/svart/vitt färgschema ska tända passionen för avundsjuka åskådare.
-Ducati har en rik historia av prestanda och kvalitet.  Detta partnerskap ger oss möjlighet att erbjuda de stilmedvetna tech-konsumenterna chansen att få vara med om något historiskt, säger Andrew Ackloo, iSkin VD och koncernchef.
-Vi är glada över samarbetet med iSkin, ett företag som har samma produkt-passion som Ducati. Deras innovativ design och stil i kombination med hög prestanda och funktionalitet speglar de grundläggande funktionerna i våra motorcyklar och vi ser fram emot samarbetet, säger Lucio Attina, chef för Ducati Apparel & varumärkesutveckling.

Share

Om Magnus

MC-Folkets chefredaktör sedan 2001