Ducati märkesförsäkring

Ducati motorcyklar och Bilsport & Mc Specialförsäkring startar ett samarbete genom att lansera en Ducati-försäkring som ska omfatta både nya och begagnade Ducati.

Med start under motorcykelmässan På Två Hjul 2012 i Göteborg 26 – 29 januari ska nya och tidigare Ducati-kunder erbjudas en märkesförsäkring. Försäkringen, som ska marknadsföras och säljas både av Bilsport & Mc direkt samt av Ducatiåterförsäljare, är konstruerad för att ge kunderna bästa möjliga försäkringsskydd.

-Vi är mycket glada att kunna presentera den här försäkringen som är i absolut toppklass och dessutom i samarbete med det försäkringsbolag som vi anser kan ge den bästa servicen till våra kunder, säger Mats Holmberg på Ducati.

Ducati-försäkringen ska ge kunden, förutom ordinarie mycket goda villkor, utökad ersättning för tillbehör och personlig utrustning, fri assistans och bärgning samt hyrbil om skadan uppkommer under semester.

-Vi har designat denna märkesförsäkring utifrån önskemål och synpunkter från Ducati-ägare. De är generellt sätt aktiva förare och uppskattar därför den typ av mervärden vi lagt till i Ducati-försäkringen, berättar Annika Wetterling på Bilsport & Mc.

Försäkringen gäller dock inte sporthojar.

Share

Om Magnus

MC-Folkets chefredaktör sedan 2001