STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Ducati Monster i nya färgen Iceberg White 

Monster 2024 lanseras i nya färgsättningen Iceberg White. Bild: Ducati.

Den italienska tillverkarens nakna sporthoj Monster och Monster Plus lanseras i nya färgsättningen Iceberg White. Den nya färgen förstärker linjerna genom kombinationen av Iceberg White och Ducati Red som valts för sitsens finish. 

Monster kombinerar kompakthet och lätthet i en modern formel som förnyar det nakna sportkonceptet, vilket skapades av Ducati. Prestanda på hög nivå med banbrytande elektronik som kombineras med en modern och elegant stil. 

Samtidigt behåller Monster sitt DNA från den första generationen av 1993: Testastretta 11°-motorn kombinerad med en ram som följer Superbike-koncepten, och framramen i aluminium inspirerad av Panigale V4. 

För 2024 finns modellen förutom i nya Iceberg White även i klassiska Ducati Red samt Aviator Grey. Den nya färgen finns även för Plus-versionen, som kännetecknas av tillägget av en främre kåpa och passagerarsätesöverdrag som gör Monster ännu sportigare.

Ducati Monster och Monster Plus finns tillgänglig ute hos återförsäljare från juni.

Till Monster finns ett brett utbud av Ducati Performance-tillbehör vilka finns i avsnittet ”Configurator” på webbplatsen Ducati.com. Där hittar du även ett brett utbud av hjälmar, jackor och byxor.