STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

E-äventyrsfestival i Frankrike

Bild: E-Adventure Festival.

Roadbooks, tester, konserter, demonstrationer och utställningar, allt och lite till som E-Advwnture Festival bjuder på i Morvan, centrala Frankrike, den 20–22 september.

Den första europeiska utomhusträffen av elfordon är på väg med E-Adventure Festival. Sammankomsten kommer också att dra nytta av en förtrollande miljö eftersom platsenligger i hjärtat av Morvan, vid stranden av Lake Settons.

Evenemanget riktar sig till alla typer som är fans av resor, roadtrips och motorsport. På programmet kommer festivalen att erbjuda möjligheten att utforska detta naturparadis genom att tillhandahålla roadbooks av alla slag, på väg eller terräng, oavsett fordon.

Testturer kommer även att erbjudas under hela helgen av de olika utställarna: Energica, Electric Motion, Maeving, Murtas Motorcycles, Talaria, Stark Future och Noil.  

En komplett by ger dig möjlighet att delta i demonstrationer, upptäcka nya märken, utrustning samt teknologier eller beundra de olika utställningarna. I centrum av festivalen finns underhållningen med en DJ och en rockkonsert, men också föredrag från resenärer, entreprenörer och idrottare.

Biljettkontoret för denna första upplaga är redan öppet med priser från åtta euro i förköp (en dag) och från 20 euro i tre dagar.

Här kan du läsa mer: https://www.e-adventurefestival.com/en