Handelsbodenkortegen

I år sammanfaller Handelsbodenkortegen med Kristi Himmelsfärds dag.
-Därför kör vi redan klockan 16.15 vid samtliga handelsbodenbutiker. I år kör vi till förmån för Missing People. Man betalar 50 kronor i kortegeavgiften person som åker med och alla pengar går oavkortat till Missing People och deras idella arbete. Tillsammans med anhöriga och polis arrangerar de sökinsatser och publicerar efterlysningar efter försvunna personer, säger Magnus Nyberg på Handelsbodens.
Missing People är en rikstäckande, ideell organisation som hjälper anhöriga och polis med att publicera efterlysningar och arrangera sökinsatser efter försvunna personer. Organisationen gör ett fantastiskt jobb och assisterar ofta polisen i stora eftersök. Som alla frivilligorganisationer behövs pengar för att driva verksamheten.
-Vi hoppas kunna bidra med en rejäl slant och därför ber vi alla, hjälp oss att hjälpa. Kan man inte åka med så kan man skänka pengar ändå, bland annat genom swish till 123 458 6533, säger Nyberg.
Kortegevägarna finns på Handelsbodens butikers hemsida. Alla korteger startar kl 16.15 vid respektive butik. Var gärna där i god tid. Många börja ställa upp ett par timmar i förväg.

Share

Om Magnus

MC-Folkets chefredaktör sedan 2001