HojRock nysatsar inför 2017

hojrockEfter tjugo år på Gränsö Slott tar Hojrock ett jättekliv över viken för att göra en nysatsning på Västerviks Resort.
-Grunden för satsningen är de önskemål och behov som kommer från våra besökare via våra undersökningar och då är det här vi har möjligheten att forma framtidens HojRock. Vi går samtidigt in i ett tätare samarbete med MC-branschen och generalagenter för att kunna utveckla evenemanget till en nivå som krävs för att möte våra besökares krav. Det innebär även att evenemanget flyttar i tiden och kommer att genomföras 15-17 juni 2017 på Västervik Resort. I och med att vi ändrar datum så får vi nu möjlighet att involvera generalagenter och sponsorer på ett helt annat sätt än tidigare.
Västerviks Resort har dessutom boende i form av stugor för de som önskar bo lite bekvämare i nära anslutning till våra camper. Vi kommer att kunna erbjuda elplats till alla klubbar som bokar campingytor. Dessutom finns en redan befintlig infrastruktur som gör att det blir bättre för besökarna med ytor, toaletter, duschar, butiker och annan service, säger arrangören Peter Gustafsson.

Share

Om Magnus

MC-Folkets chefredaktör sedan 2001