Honda NC700X Årets Standardhoj 2012

Honda NC700X korades till Årets Standardhoj 2012.
Efter fyra år på tronen fick Kawasaki ER6 vackert kliva åt sidan för en ny mästare. När rösterna hade räknats en extra gång blev det klart att en helt ny motorcykel kan stoltsera med titeln Årets Standardhoj nämligen Honda NC700X. Rolf Mälberg från Honda MC Svenska AB tog stolt emot priset och på frågan om varför NC700X plockat så många röster svarade han:
– Folk vill ha en smidig hoj med mycket körglädje och som inte drar så mycket soppa, vilket NX:en klarar av galant.
Enligt Rolf blev Hondan den mest sålda motorcykeln på den stora säljmässan i Belgien och även i Göteborg har det skrivits kontrakt med förväntansfulla kunder.
En som log ikapp med Rolf Mälberg var Per Henriksson från Orsa som var en av hundratals som röstat fram Årets Standardhoj. Han blev nämligen den lyckliga vinnaren som kunde gå ner till Jofamas monter och kvittera ut en jacka och en byxa. Och som om det inte vore nog skänkte Bilsport & MC ett helt års helförsäkring till Pers egna motorcykel, vilket passande nog är en Honda Goldwing.

20120128-170614.jpg

20120128-215433.jpg
Från vänster. Lasse Sönnerfors, Jofama, Magnus Klys, MC-Folket, Per Henriksson, lycklig vinnare, Rolf Mälberg, Honda MC Svenska AB och Tony Bogren, Bilsport & MC.

Share

Om Redaktionen