Kenneth and the Knutters klara för årets Hoj-X

knuttersDock i lite annorlunda tappning. Örebro Allstars är redan inbokade på Sveriges motorCyklisters kryssning, vilket innebär att stommen för Knutters redan finns på plats. Sedan kryddar vi med Kickin´Kenneth och Pelle Pilsner så har vi Knutters, dock utan kör och dans.
-Självklart ställer vi upp när SMC ber oss. Aldrig har ”vi ska ha våra bågar kvar” varit mer aktuell än nu så det finns ju en anledning att samla ihop farbröderna. Och vi har ju varit med på Hoj-X tidigare och den erfarenheten säger att det blir fullt drag även denna gång. Vi kör några låtar ur minnenas skafferi och vi se hur många det blir totalt. Vi är ju inte purunga och vältränade längre. Hoppas att Kaptenen på skutan också kommer och lyssnar precis som förra gången. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, nu är det nog sista gången vi lirar ihop, säger Kickin´Kenneth och skrattar.
Årets Hoj-X går med Silja Symphony från Värtahamnen den 5:e februari 2016. Info om priser och bokning finns på: www.svmc.se/hoj-x eller www.tallinksilja.se/sv/hoj-x

Share

Om Magnus

MC-Folkets chefredaktör sedan 2001