KickShoe från Brukus hos BikeNord

Så här snyggt blir det!

KickShoeTM  Underlag till stödet som stabiliserar din Harley Davidson på mjukt och ojämt underlag.

Mount Pleasant, SC — Brukus® Motorcycle Parts, LLC har nu släppt sin 7:e nya Custom produkt på 12 månader.  Efter månader av utveckling kommer denna nyaste produkten KickShoeTM. Monteras på Harley-Davidson Touring motorcykelstöd för att stabilisera motorcyklen på mjukt och ojämnt underlag som t.ex. varm asphalt, sand, stenar etc. KickShoeTM passar alla Harley-Davidson® Touring Class motorcyklar, med 2 modeller att välja mellan beroende på årsmodell.

KickShoeTM var speciellt designad för att man skall slippa tänka på MCstöds plattor, stenar och platta ölburkar. Bara jobbet att slippa leta efter och sedan försöka placera plattan rätt under stödet och inte för att tala om hur manga plattor man kört ifrån för att man glömt dem.

Med KickShoe, så har du en fast monterad platta på ditt stöd som inte bara ser bra ut utan den är också lätt att montera på och av vid behov.

Den custom designade och pattenterade KickShoeTM är gjord I polerad aluminium, ABS plast och polykarbonat, den monteras med en rostfri stålbult som håller den 95 x 65 x 25 mm stora KickShoeTM på plats.

Du kan installera KickShoeTM på din motorcykel på 5 minuter.

KickShoeTM är designad för att ge ditt stöd mere stabilitet med sitt breda och tjocka underlag. Bottenplattan är gjord av svart polykarbonat som inte skrapar ditt garagegolv.  Det finns 2 modeller av KickShoeTM tillgänliga. En modell passer alla Harley Touring motorcykel stöd 2006 och äldre. Och en annan model passer Harley Touring motorcyklar 2007 och nyare. Båda produkterna kommer inom kort även I svart. Pris till kund ca: 799 SEK inkl moms.

KickShoeTM levereras med allt som behövs för att montera på Harley-Davidson® Touring Models. För mer information om denna eller andra innovativa produkter från Brukus kontakta  BikeNord Solutions som säljer och marknadsför Brukus I Europa. www.bikenord.se eller maila till info@bikenord.se. 040-29 22 22

För ytterligare info kontakta Brukus® Motorcycle Parts, LLC – på www.brukus.com.

 

Share
Taggar:

Om Joachim Sjöström

Formgivare på MC-Folket och Sveriges MotorCyklister som brinner extra mycket för foto och att jobba med bilder... That´s me!