Kvalitet för två hjul

 

Ny serie med motorcykelprodukter från LIQUI MOLY. Från och med nu har motorcyklister en källa för kemikalier till sina motorcyklar: KGK:s återförsäljare erbjuder ett komplett utbud av motorcykelprodukter från den tyska motorolje- och tillsatsspecialisten LIQUI MOLY.

”Vi erbjuder allt som motorcyklister behöver i kemikalieväg: inte bara motoroljor, växellådsoljor och gaffeloljor men även skyddsoljor och bränsletillsatser – till och med visirrengöring och lädervård”, säger Jonas Westerlind, produktchef på KGK. ”Alla produkter är harmoniserade och ger bästa resultat när de används tillsammans.”

I motorcykelprogrammet ingår LIQUI MOLY Racing 4T 10W-40, en mycket mångsidig motorolja som uppfyller specifikationerna API SL och JASO MA-2. Båda specifikationer är bakåtkompatibla och därför kan Racing 4T 10W-40 användas i mängder med moderna motorcyklar. Denna delsyntetiska motorolja erbjuder ett starkt slitageskydd, låg oljeförbrukning och låg förångningförlust. En annan specialitet är gaffeloljorna från LIQUI MOLY. De finns i olika viskositetsgrader men är alla helsyntetoljor. Detta garanterar att gaffeln har stabila egenskaper både vid höga och låga temperaturer.

LIQUI MOLY är det ledande motoroljemärket i Tyskland och läsarna av två tyska motortidningar röstade fram LIQUI MOLY som det populäraste smörjmedelsmärket för några månader sedan.

Share
Taggar: ,

Om Joachim Sjöström

Formgivare på MC-Folket och Sveriges MotorCyklister som brinner extra mycket för foto och att jobba med bilder... That´s me!