Malin Westling ny redaktör

malinJag heter Malin Westling och jag är ny redaktör här på MC-Folket. Det känns fantastiskt kul att börja det nya året med ett nytt jobb, och framför allt att i och med det så börjar ju även MC-säsongen redan nu för mig.
Jag är snart 33 år och bor i Borlänge. Jag har jobbat som videoreporter på lokala nyheterna på TV4 runt om i landet sedan 2006, och de senaste fyra åren har jag jobbat i Dalarna. Sedan juni har jag jobbat som riksreporter på TV4 Nyheterna. Så jag har gjort många tv-reportage om både SMC och hojåkande, både allvarligare nyhetshändelser och ”rundare” saker.
Intresset för motorcyklar och motorsport har funnits hela livet. För mig började hojåkandet bakpå någon annans hoj, men det tog inte många turer innan jag ville köra själv. Så idag har jag två hojar, en glidare, en Honda Shadow 750 och en lite snabbare och smidigare, en Honda Hornet 600. Och jag måste väl erkänna att det lockar att byta ut dem mot något sportigare till denna säsong.
Som jag skrev i början, MC-säsongen varar ju året runt från och med nu och det känns väldigt kul att få kombinera mitt jobb med ett av mina största intressen. Så jag ser fram emot att komma igång med jobbet här och vill gärna veta vad som händer runt om i MC-Sverige för kommande reportage. Så tipsa gärna mig om det som händer hos dig, eller om du har tips på något som du tycker att jag ska skriva om. Jag finns på telefon 0243-82286 då kommer du även till min mobil. Eller så skriver du till: Malin@mc-folket.se
Vi hörs och ses! Hälsningar Malin

Share

Om Magnus

MC-Folkets chefredaktör sedan 2001