Mässan 2019 flyttar in i Friends Arena

MC Mässans positiva utveckling tillsammans med ett allt starkare publikintresse har gjort att MC Mässan i Stockholm 2019 flyttar till Nationalarenan Friends Arena i Solna.

-Friends Arena ger oss nya möjligheter att utveckla mässan till en helhetsupplevelse för besökarna. Vi tror att flytten till Friends arena kommer att både ge ett lyft för den traditionella publiken och samtidigt locka en ny publik, säger Niklas Kristoffersson, VD för arrangerande Motorcykelbranschen, McRF.

-Vi är glada från Stockholm Lives sida att kunna få hit en så pass stor och anrik mässa som MC-mässan. Det visar också på de möjligheter som Friends Arena kan användas till och den flexibilitet arenan har. Detta har MC-mässan förstått och vi ser fram emot ett bra och långsiktigt samarbete tillsammans med dem, säger Daniel Stålbo, Marknads-& Kommunikationschef Stockholm Live.

Med sitt centrala läge i norra Stockholm med utmärkta kommunikationer till och från hela regionen tror vi att Friends arena öppnar upp för ännu fler besökare från hela Mälardalen och kringliggande län. Grannen, Mall of Scandinavia är ju en turistattraktion i sig och det är bäddat för en utflykt för hela familjen.

MC Mässan hålls 25-27 januari 2019.

Share

Om Magnus

MC-Folkets chefredaktör sedan 2001