STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

MC-Folket önskar God Jul!

Nu nalkas julen och vi på redaktionen vill önska en underbar helg, och ett riktigt Gott Nytt 2023. Och vill också passa på att tacka för året som gått – du som tittar in här på MC-Folkets hemsida, alla våra läsare av tidningen, 65 000 SMC-medlemmar, kunder, kollegor och leverantörer. 

Vi tar lite ledigt under mellandagarna och laddar batterierna, MC-säsongen drar i gång med Hoj-X i februari.

Den 16:e i ordningen avgår från Värtahamnen i Stockholm med Silja Serenade lördagen 4 februari 2023 klockan 16.45. Vi är tillbaka i Stockholm måndag morgon 6 februari klockan 10.00. Programmet är klart och vi har ett par nyheter att berätta för er. Vi besöker som vanligt MC-mässan i Helsingfors men denna gång blir det på söndagen. De som bokar Hoj-X går in på mässan utan kostnad. Söndagen brukar också vara lite lugnare på mässan så det går lättare att beskåda hojarna. Det blir en 40-timmars kryssning till Helsingfors där fokus precis som tidigare på att partaja, umgås och dansa. 

Programmet är fullmatat från avresan på lördag eftermiddag tills vi är tillbaka i Stockholm på måndag morgon!
Priset är från 740 kronor för del i fyrbäddshytt. Boka plats på www.tallinksilja.se/hoj-x  eller ring : 08-666 33 33. Håll också utkik på Facebook och www.svmc.se för uppdateringar. Mer info om MC-mässan i Finland hittar du på: www.messukeskus.com 

Julklappstips…

Har du inte hunnit fixat en julklapp? Då kan du enkelt ge bort ett medlemskap i SMC och öppna dörrarna till en härlig värld av gemenskap, kurser med SMC School och vara med att stötta det viktiga politiska arbetet för alla motorcyklister. 

Som medlem får du bland annat:

  • Medlemsrabatter på flera hundra inköpsställen
  • Personlig rådgivning inom allt som rör MC-körning
  • Vi driver dina frågor, tar debatten och kämpar för dina intressen
  • Världens största MC-gemenskap med träffar, kurser, resor och andra evenemang året runt
  • Nordens största MC-tidning med åtta fullmatade nummer om året
  • 10% rabatt på din MC-försäkring hos Svedea, Bilsport & MC samt If. 

Här hittar du all information om medlemskapet: https://www.svmc.se/blimedlem