MCGruppens första säsong

MCGruppen har genomfört sin första säsong i samarbete med SMC och båda parter är mycket nöjda med verksamheten.

-Vi vill ge både medlemmar och instruktörer en extra service och mervärde på kurserna men även lyssna på nya behov och önskemål som efterfrågas på marknaden. Vi tycker vi har fått en otrolig respons på vår närvaro på SMC:s kursdagar. Deltagarna är glada över att kunna köpa service på plats och i flera fall har det varit helt avgörande för deltagaren att överhuvudtaget få sin hoj i tillräckligt gott skick för att kunna genomföra kursen. SMC har höga krav på de hojar som ska släppas ut på banan med tanke på säkerheten och när instruktörerna har besiktat en hoj så kan det finnas en del som behöver åtgärdas innan ekipaget släpps, förklarar ägarna Lasse Hedlund och Chrille Pettersson som även är ideellt engagerade SMC medlemmar.

Nästa säsong ska samarbetet fortsätta utvecklas och tanken är att MCGruppen ska närvara på samtliga kurser på Arlanda TT, Gotland Ring och även när det är flerdagarskurser på andra banor. Hela kalendern är dock inte satt ännu för 2012.

-Större utbud av däck, möjlighet att hyra hoj på plats samt ett bredare utbud i butiken. Vi servar dessutom alla märken men har inte möjlighet att hålla fullt lager till alla modeller. Sedan kanske vi ska ha en massör med oss. Även deltagarna behöver lite extra omvårdnad ibland, särskilt på de lite längre kurserna, skrattar Chrille.

Share

Om Magnus

MC-Folkets chefredaktör sedan 2001