Motormässan i Malmö

Över 22000 besökare, närmare bestämt 22 178, kom för att titta på allehanda fordon på Motormässan på nya MalmöMässan Hyllie. SMC Skåne var självklart på plats och de var nöjda med arrangemanget.

-Riktigt bra. Vi värvar nya medlemmar och håller kontakt med de medlemmar vi redan har. Mässorna fyller en viktig funktion även på det viset att de får en chans att träffa oss och kanske ställa frågor. Sen finns det ju mycket annat att titta på under mässan också, säger Skånes ordförande, Mikael Davidsson.

Även om den största delen av mässan bestod av fordon på fyra hjul så var en del av den vikt åt motorcyklar. Bland annat var MC-Huset i Malmö, Victory Club, MV Agusta/Supermotors Cars & Bikes i Växjö, Triumph Center Skåne, ProBike Helsingborg, Vulcan Riders Sweden och Yamaha Center Helsingborg, på plats.

Mässarrangörerna var också nöjda.

-Vi är nöjda med besökarantalet men det är egentligen inte det viktigaste. Viktigast är att vi får rätt besökare, sådana som är intresserade av det vi presenterar. Kommer inte de så blir inte utställarna nöjda och då blir det i alla fall ingen bra mässa, säger Daniella Lindskog, projektkoordinator.

Share

Om Magnus

MC-Folkets chefredaktör sedan 2001