Northbike inviger ny butik!

Den 6:e april slås dörrarna till nya butiken upp!

Northbike Sweden AB har byggt klart sina nya lokaler på närmare 7000 kvm i Sundsvall. Det betyder att det snart är premiär för den nya Harley-Davidson butiken på 500 kvm som är i anslutning till de nya lokalerna.

– Vi är otroligt stolta över vår nya butik i Sundsvall. Hela huset är byggt efter vår verksamhet, så vi har inte behövt anpassa oss efter en färdig lokal, säger Andreas Sedin, dealer principal Harley-Davidson Sundsvall.

Harley-Davidson butiken kommer att fyllas med de senaste motorcyklarna från Harley-Davidson men även begagnat, en stor klädavdelning, utrustning, tillbehör och accessoarer. Målet är att inom något år komma över 100 nya sålda fordon per år och ha en bra fungerande eftermarknad med både verkstad och reservdelar. Verkstad finns redan med allt som kan önskas av en modern verkstad.

– Northbike-huset erbjuder det mesta för den som gillar fritidsfordon, och H-D-butiken är i nivå med de som finns i USA. Här finns allt en H-D fantast kan önska sig och en personal som brinner lika mycket för produkterna som kunderna. Du kan komma hit med vattenskoter och lägga till vid bryggan utanför om du inte tar motorcykeln förstås. Besök även Northbar som ligger mitt i lokalen, där kan man ta en mjukglass och gå ut och sätta sig i solen en stund om man så känner, hälsar Andreas.

Harley-Davidson Sundsvall öppnar upp sina dörrar vid den stora invigningen den 6 april, kl 10-17 på Kontorsvägen 8, Södra brofästet. Butiken kommer fyllas med exklusiva öppningserbjudanden och aktiviteter. Välkomna!

Share

Om Joachim Sjöström

Formgivare på MC-Folket och Sveriges MotorCyklister som brinner extra mycket för foto och att jobba med bilder... That´s me!