STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Nu är äntligen sexan här!

Jubel och fanfarer! Nu har nummer sex av medlemstidningen MC-Folket landat i våra medlemmars brevlådor lagom till semestern. Även i din förhoppningsvis… I det här numret kan du bland annat läsa om…

Vi testar nio MC-stövlar: Det du har på fötterna kan vara skönt, bekvämt och utan problem eller så skaver det rejält. Vi ger dig några förslag inför sommarens turer och äventyr.

Den snabbaste sonen: Nya Yamaha XSR900 GP väcker många minnen från en svunnen racingtid. Färgsättningen fångar mångas blickar och även om mycket av ytan påminner om forna tider så är den fullsmetad med ny teknik.

Mastig touring: Honda NT1100 möter Moto Guzzi V100 Mandello. Två hojar som påminner om varandra men är olika på lika många sätt. Anders och Jess hugger tag i båda. 

Racingstjärnan driver Gelleråsen framåt: Den svenska racingstjärnan Richard Göransson, 45, växlade om för fem år sedan när han tog över den anrika motorbanan i Karlskoga, idag känd som Gelleråsen Arena. Precis som under sin långa och framgångsrika karriär gör han inget utan full kontroll, planering och precision. Drivkraften? Den får han av att se glädjen hos andra. MC-Folket träffade Richard inför en kursdag med SMC School.

Bike Babes växer: Bike Babes Jämtland/Härjedalen växer så det knakar. För tre år sedan var de 62 nu är de ytterligare 100 tjejer i gruppen.

Sluta bromsa, våga växa: I Sverige finns över 260 000 motorcyklister. Cirka tio procent av dessa är kvinnor. Seminariet ”Sluta bromsa, våga växa” inspirerade och utmanade ett gäng kvinnor i Jönköping.

Vill du också få tidningen och massor av förmåner och rabatter så blir du enkelt medlem i Sveriges MotorCyklister här!