Nummer 1/12 ute hos medlemmarna!

För ett tag sedan landade nya numret av MC-Folket ute hos SMC-medlemmarna. Här har ni några av godbitarna…

Magnus Klys har varit i Portugal och provkört den nya versionen av Kawasakis omåttligt populära ER-6. En nöjesmaskin som han ber Kawasaki att inte göra för vass eftersom den ska vara en allemanshoj.
Elving Solli har tillsammans med Jörgen Edvardsson och Pärra Hansson testat Husabergs, KTM:s och Aprilias enduromaskiner. Det blev en riktig batalj om endurotiteln.
Elving har också testat fyra olika uppsättningar däck för äventyrshojar.
Vi har också tittat närmare på nyheterna inför nästa års hojsäsong. Mässan i Milano bjöd på en hel del nyheter och i viss mån en del överraskningar.
SMV ger dig dessutom chansen att bli en av 100 testförare som får chansen att utvärdera det nya ITS-systemet för motorcyklar. Systemet står för Incident Tracking System och skickar signaler direkt till larmcentralen om du råkat ut för en olycka och behöver hjälp.

Skulle du som våra medlemmar vilja få tidningen direkt hem i brevlådan åtta gånger per år samt ta del av alla de fördelar som SMC ger dig som motorcyklist? Självklart vill du det och här är länken!

Share

Om Joachim Sjöström

Formgivare på MC-Folket och Sveriges MotorCyklister som brinner extra mycket för foto och att jobba med bilder... That´s me!