Nummer 3/12 ute!

Då har nummer tre av MC-Folket landat ute hos samtliga medlemmar. Här har ni några av godbitarna…

-Svetten rinner ner längs pannan och jag stirrar med tom blick ut mot bandepån. Har precis avverkat det sista körpasset på Ducati 1199 Panigale. Tusen tankar far genom huvudet och kroppen bubblar av känslor. Vad var det som nyss hände? Läser du tidningen får du veta vad ”Kotte” Granqvist tyckte om nya Ducatin.

– Genomsvettiga, andfådda och med ett fånigt flin utsmetat i våra ansikten börjar jag och körkompisen Jocke prata osammanhängande i munnen på varandra. Cafeägaren tittar smått misstänksamt på oss och jag kan nästan känna hur han formulerar ordet loco i sitt huvud. Häng med Elving Solli när han provkör nya KTM 690 Duke.

Vi drar också till Färöarna som kallas för universums nav och ligger som en liten grön smaragd mellan Norge och Island. Färöarna består av 18 öar och är man lite naturintresserad är det fullt av ögongodis. Bakom varje kurva och krön, och efter varje tunnel öppnas en dramatisk natur som får en att tappa andan. I det förtrollande landskapet ligger fiskebyar som små pärlor här och där efter kusten.

MCLIVET är en kommande dokumentär tv-serie om människorna bakom motorcyklarna och handlar om människor som verkligen brinner för vad de gör. Producenten och hojåkaren Christian Wykman har under de senaste två åren rört sig kring i stort sett alla miljöer där motorcyklar och motorcyklister finns.

Nästan 1300 partysugna knuttar mönstrade på årets Hoj-X. Partyt startade omedelbart på Tallink Siljas Romantika. Höjdpunkterna avlöste sedan varandra. Micke Rickfors och Sarah Löfgren bjöd på rock´n roll och i MC-Folkets karaoke var kön lång för att få göra sin röst hörd.

Dessutom får du de två ultimata guiderna till hojkörningen, Full Kontroll och Gott Tänkt som en bilaga.

 

SMC ger dig som motorcyklist? Självklart vill du det och här är länken!

Share

Om Joachim Sjöström

Formgivare på MC-Folket och Sveriges MotorCyklister som brinner extra mycket för foto och att jobba med bilder... That´s me!