Nya återförsäljare för BMW Motorrad

Nu är det klart, Motorrad Center Stockholm blir ny återförsäljare för BMW Motorrad. Motorrad Center Stockholm kommer att vara ensam återförsäljare i Stockholm och ansvara för förvaltning och utveckling av försäljningen och service för BMW Motorrad i Stockholm.
– Vi på Motorrad Center Stockholm har lång erfarenhet att jobba med premiumsegmentet och är både stolta och förväntansfulla inför förtroendet som vi har fått, säger Adi Ravid, vd för Motorrad Center Stockholm.
Från mitten av september 2017 kommer ett nytt team stå redo att ta emot BMW Motorrads kunder i systerbolaget Desmocenters lokaler på Karins väg i Upplands Väsby. Här finns en toppmodern auktoriserad verkstad med utbildad personal som kommer att leverera service av hög kvalité till BMW-ägarna. Nästa vinter kommer Sveriges modernaste BMW Motorrad-anläggning att öppnas i Upplands Väsby.
–Den nya framtida anläggningen kommer präglas av premiumkänsla med moderna utrymmen och stora ytor, allt enligt BMW Motorrad senaste riktlinjer. Den blir ett led i vårt arbete med att lyfta BMW Motorrad till en ny nivå, en nivå där kunden alltid sätts i första rummet, säger Adi Ravid.
Även i Skåne tillkommer en ny partner i form av Jonte Engdahl som driver JE68. En ny anläggning beräknas står färdig i Löddeköpinge redan i januari 2018. Här kommer BMW Motorrad kunna erbjuda både modern serviceverksamhet och en stor utställning.
-De nya anläggningarna blir ett rejält lyft för BMW Motorrad i både Stockholm och Skåne. Våra nya partners och deras verksamheter förmedlar den premiumkänsla som är så viktig inom BMW Group”, säger Jens Reichert som är manager för BMW Motorrad i Sverige.
Samtidigt upphör samarbetet med Probikes tre anläggningar i Sollentuna, Sätra och Malmö med försäljning den 31 oktober och service den 31 december 2017.
-Jag är övertygad om att våra kunder i Stockholmsområdet och Skåne snabbt kommer att hitta till våra nya anläggningar. Att vissa samarbeten upphör och andra tillkommer är ingen tillfällighet. Vårt fokus är att anpassa BMW Motorrad efter förändringar i marknaden samt säkerställa att den digitala närvaron maximeras. I grunden handlar det om att vi vill stärka varumärkets profilering och ge bästa möjliga bemötande till våra kunder, säger Jens Reichert.
Den nya anläggningen i Upplands Väsby kommer att heta Motorrad Center Stockholm och beräknas stå klar till hösten 2018.

Share

Om Magnus

MC-Folkets chefredaktör sedan 2001