STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Nya Multistrada V4 S Grand Tour

.Multistrada V4 S Grand Tour 2024. Bild: Ducati.

I det andra avsnittet av Ducati World Première 2024 presenterar tillverkaren nya Multistrada V4 S Grand Tour under rubriken Tour your Way. Den mest kompletta Multistrada V4 någonsin, för långväga resor med speciell utformning, förbättrad komfort och praktiska egenskaper.

Modellen kommer till under firandet av tjugoårsjubileet för Multistrada och är baserad på den väghojen Multistrada V4 S med Travel & Radar setup. Här finns samma nivå av elektronik, teknik och storlek på hjul. Den nya sticker dock ut med en speciell färg – grå, svarta och röda inslag på kåpan och karossen. Nytt är ett bekvämare passagerarsäte och uppvärmda säten för både föraren och passageraren samt uppvärmda grepp. Plus användningen av ett styvt monteringssystem för styret, något som för närvarande bara finns på V4 Rally. Från Rally-modellen hämtas också ett luftkylt telefon-fack med USB-uttag, stängbara luftutblås vid vingarna samt ny värmesköld. 

Grand Tour kommer som standard med ett radarsystem med Adaptive Cruise Control (ACC) och Blind Spot Detection (BSD) för att förbättra säkerheten och åkkomforten. Standard är även TPMS-systemet, som visar däcktrycket på instrumentbrädan, och ytterligare LED-lampor (standard) för att förbättra sikten på natten och i dimma.

Cirka pris Sverige: 292 000 kronor.

Här kan du läsa mer: https://www.ducati.com/ww/en/bikes/multistrada/multistrada-v4-s-grand-tour