STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Nyheter från Harley-Davidson 

CVO Road Glide 2022. Bild: Harley-Davidson.

Harley-Davidson kommer med tillägg i årets laguppställning. Hojarna Low Rider S och Low Rider ST samt Road Glide ST och Street Glide ST. 

Low Rider ST har kvar karaktär och körkänsla som den tidigare Low Rider. Men, nu med en ny elegant främre kåpa och Milwaukee-Eight 117 V-twin monterad. Allt i ett lättare paket.

Enligt Harley-Davidson finns ett nytt kraftigt luftintag och ett nytt avgassystem. Den största motorn från fabriken ger rejält med vridmoment.  Nytt är även en ny fjädringsuppsättning, förlängd bakre stötdämpare så den lutar sig längre fram. Pris från 233 900 kronor.

Low Rider S har en majoritet av förändringarna på ST-modellen, och en ändrad placering av instrumentklustret på styret. Det för att vara mer i linje med förarens synfält. Pris från 218 900 kronor.

Harley-Davidson Low Rider S. Bild: Harley-Davidson.

Street Glide ST och Road Glide ST med Milwaukee-Eight 117 V-twin höjer ribban för vridmoment och cylindervolym med en fabriksmonterad drivlina. Precisionskylning av olja/luft. 168 Newtonmeter vridmoment vid 3 500 varv per minut. Finjusterat Heavy Breather-luftintag och avgassystem med högt flöde maximerar motorprestandan. Pris Road Glide ST från 356 900 kronor och för Street Glide ST betalar du från 352 900 kronor.  

H-D Street Glide ST 2022. Bild: Harley-Davidson.

Custom Vehicle Operations -modellerna representerar H-D:s stil och design. Tillverkade i begränsat antal. Varje CVO är utrustad med styrkan i Milwaukee-Eight® 117-motorn, avancerade funktioner, exklusiva komponenter och omsorg om detaljerna. Enligt tillverkaren.

CVO Road Glide 2022 har en distinkt hajnos-kåpa och drivs även den med Milwaukee-Eight 117-drivlinan. Custom-lackering i färgerna orange, militärgrön eller marinblå. Pris från 408 900 kronor.

Här kan du läsa mer: www.harley-davidson.com/se