Nytt fullspäckat nummer ute!

Ja, vad säger man? Jul, en massa produktion och tester gjorde att vi inte ens hann lägga ut att nummer ett hade landat innan tvåan dök upp… Däremot känner vi att vi tar igen lite av vår miss genom att ge er ett riktigt fullspäckat nummer nu!

Malin åkte till Spanien och testade Kawasakis Ninja 125 och medan hon var där hann hon också träffa Ana Carrasco, den första kvinna som vunnit en roadracingtävling där både män och kvinnor tävlar tillsammans. Herr Klys begav sig till Portugal där han hann med att testa både Triumph 1200 Scrambler samt Street Twin innan det var dags att bege sig hemåt för att träffa Trafikverkets måldirektör Maria Krafft för en pratstund. Vi hängde även med H.O.G. Goteborg Chapter Sweden på Harley Days.

Detta är bara en bråkdel av vad du kan läsa om i MC-Folket nummer två. Om du är medlem i SMC vill säga… Just ja! Vi tryckte dessutom in en 16-sidig folder från SMC School, snackade med dansbandsknutten Peter Larsson från Larz Kristerz, testade underställ, rapporterade om bra appar för hojåkare, konstaterade att svenska MC-ambulanser räddar liv i Afrika, skickade Birger Tommos för att intervjua Ove Johansson, träffade eldsjälen Tina ”Meltrock” Malm och avslutade med nyheter både från MC-Folket och SMC…

Vill du bli medlem nu? Bra, det blir du här!

Share

Om Joachim Sjöström

Formgivare på MC-Folket och Sveriges MotorCyklister som brinner extra mycket för foto och att jobba med bilder... That´s me!