Start2Ride inleds i helgen

Moped- och Mc-branschen arrangerar i år två Start2Ride, 8–9 juni på Gillingebanan i Stockholm och 15–16 juni på Stora Holm i Göteborg.

Start2Ride har år för år vuxit till att bli Sveriges främsta tillfälle för alla moped- och motorcykelentusiaster att provköra branschens modeller för året. 2019 erbjuder 18 av branschens varumärken över 140 mopeder och motorcyklar för alla med rätt körkort att prova på.

-Det är fantastiskt roligt att se hur stort engagemanget är i mc-familjen säger Niklas Kristoffersson, VD för motorcykelbranschen.

-Lite extra roligt är att vi har inkluderat flera nya spännande fordon. Utöver de sedvanliga MC nyheterna finns även trehjulingar för B-kort samt flera el-mopeder och el-scootrar. Vi erbjuder alla kostnadsfritt att prova en eller flera av alla de drygt 140 fordon branschen lånar ut för en provsväng, fortsätter Kristoffersson.

På Gillingebanan i Stockholm kommer dessutom de utan körkort att kunna prova MC, Moped eller Scooter för första gången! Hela 9 trafikskolor deltar under helgen.

-I år är det bokning av provkörningstider som gäller så vi uppmanar alla besökare att gå in på start2ride.se och boka redan idag. Det är redan 5 500 provkörningstider bokade vilket är nästan hälften av de drygt 11 000 tider alla med rätt behörighet kan boka och provköra, avslutar Niklas Kristoffersson.

Mer info hittar du på: www.mcrf.se eller www.start2ride.se

Share

Om Joachim Sjöström

Formgivare på MC-Folket och Sveriges MotorCyklister som brinner extra mycket för foto och att jobba med bilder... That´s me!