STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Touratech rustar Ténéré 700 World Raid

Tillbehör från Touratech gör Yamaha Ténéré 700 World Raid till en rustad följeslagare för längre offroad-turer. För innan man kör ut på äventyr behöver hojen ett smart system av väskor. I standardsystemet är bagagehyllan utrustad med de robusta väskorna från ZEGA Mundo-, ZEGA Pro- eller ZEGA Evo-serien. En smalare på avgassidan kombineras med en större på motsatta sidan.

Äventyrsförare som föredrar ett mjukt bagagesystem kan välja Discovery-systemet, som även är tillgängligt för World Raid med 2 25 liter förvaringsutrymme (vattentätt) plus fickor. Och, för en riktigt tuff resa finns det sadelväskor från EXTREME Edition av Touratech Waterproof.

Det finns också lämpliga skydd för bromscylindern, vattenpumpen och ABS-sensorn. Strålkastaren skyddas antingen av ett genomskinligt skydd av Makrolon eller ett robust skyddsgaller i rostfritt stål – båda avtagbara för användning på väg. Och, för de känsliga styrbeslagen finns Defensa-handskydd gjorda av flygaluminium samt med en valfri vindavvisare. Pro vindrutans justering ger perfekt vindskydd för förare av alla mått och inom alla användningsområden. Detta gör att originalvindrutan på Ténéré enkelt kan låsas i sju lägen.

Kombinationen av styrhöjare och extra breda fotpinnar för långa avstånd är perfekt för att åka i stående position. De fällbara spakarna för broms och koppling, som kan justeras med hänsyn till greppbredd och längd, möjliggör individuell anpassning.