STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Dags att dra till Båstad!

Nu hoppas vi på att pandemin mildras rejält för det är åter dags att boka in SMC Weekend. Vi förlägger träffen i anrika tennisstaden Båstad på västkusten. Helgen 13-15 maj blir det klackarna i taket med underhållning, byvandring, utflykter, musikquiz och vin- och ölprovning från lokala aktörer. Dessutom avverkar vi SMC:s årsmöte på lördagseftermiddagen.

Mellan 13-15 maj är det alltså åter dags att träffas och avnjuta en härlig helg tillsammans. SMC Weekend med årsmöte blev ju inställt 2020 och även 2021 så nu försöker vi 2022 i kända tennisstaden Båstad på västkusten. Där ska vi hålla till på Riviera Strand vilket i stort sett är nybyggt med stora, härliga rum där vi kan vila ut mellan alla olika aktiviteter och en restaurang med bedårande utsikt mot Laholmsbukten. 

-Vi har 144 rum som alla är moderna och snyggt inredda. Hotellet ligger i en fyrkant runt en fantastisk innergård där vi kan ställa upp hojarna som ni kommer på. Det blir en snygg inramning. Där på innergården blir det också en riktigt god middag på fredagskvällen när vi ställer upp våra grillar och fixar högrevsburgare med alla tillbehör. Vi använder råvaror från Bjärehalvön och självklart tar vi även drycken därifrån. 

-Vi ser verkligen fram emot att få rå om er under en helg och jag hoppas och tror på en gemytlig helg med både god mat och dryck och ett härligt häng, säger Andreas Andersson, försäljningsansvarig på Gram Hotels som äger Riviera Strand.

Mer info hittar du på www.svmc.se och bokar gör du på www.hotelrivierastrand.se/smc

Andreas Andersson bjuder in till en härlig SMC Weekend med årsmöte