STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Elvis Triumph Bonneville

För att fira Elvis och den fascinerande berättelsen om hans ‘Memphis Mafia’ Bonnevilles, har Triumph Motorcycles tagit fram en T120 Elvis Presley Limited Edition i 925 exemplar.. Den ska kombinera autentisk stil och prestanda med en riktigt snygg design.
Den ska föra tankarna till Elvis mest ikoniska 68-Comeback Special-framträdande och blir en möjlighet för motorcykel- och Elvisfans att äga en del av Elvis och Triumphs legender.
Varje hoj ska ha en CD-skiva i ett exklusivt Elvis Presley och Triumph Motorcycles skivomslag, samt ett skräddarsytt äkthetsintyg, signerat av Triumphs VD Nick Bloor och Jamie Salter, grundare, ordförande och VD för ABG, Elvis Presley Enterprises.
-Det har varit otroligt att se kundernas reaktion på den anpassade Bonneville som samlade in så mycket pengar till välgörenhet tidigare i år, och vår sökning efter Memphis Mafia Bonnevilles, som har avslöjat underbara glimtar från det förflutna.
-Med så stort intresse för berättelsen hittills, är vi övertygade om att våra passionerade kunder kommer att vara begeistrade över möjligheten att äga denna magnifika hyllning till den bäst säljande soloartisten i historien, när den anländer till återförsäljare i juli, säger Triumphs kommersiella chef Paul Stroud.
Här kan du se filmen om hojen.