STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Indian Chief Contest

Indian Motorcycle tillkännager Indian Chief Contest som kommer att ta plats på den 15:e upplagan av Punta International Courchevel i hjärtat av de franska alperna mellan den 5 och 7 juli.

Punta Courchevel har blivit ett oslagbart internationellt evenemang, en världsberömd motorcykelmässa där Chopper, Bobber, Clubstyle och Performance Baggers klättrar på de vackraste vägarna i Europa för att nå Courchevel på en höjd av 1850 meter.

Tävlingen bjuder in ägare av märket, byggare och officiella återförsäljare från hela Europa att vara en del av denna legendariska show och visa sin uppfinningsrikedom och skicklighet i tre olika kategorier:

Street Legal: I den här kategorin måste deltagarna följa reglerna samtidigt som de visar upp sin anpassningsförmåga. Utöver lack är endast godkända delar som följer lagliga standarder tillåtna, vilket utmanar tävlande att sömlöst blanda innovation med efterlevnad.

Kunder: Denna kategori är designad exklusivt för indiska motorcykelägare och hyllar amatörentusiasters konstnärskap. Från subtila modifieringar till djärva transformationer, uppmuntras deltagarna att släppa lös sin kreativitet och anpassa sina Indian Chief-motorcyklar.

Öppen: Reserverad för professionella cykelbyggare och officiella återförsäljare, kategorin Öppen ger deltagarna obegränsad frihet i anpassning. Här känner fantasin inga gränser eftersom tävlande tänjer på gränserna för design, ingenjörskonst och innovation för att skapa verkligt unika och imponerande mästerverk.

I enlighet med Punta Internationals regler finns det ett nyckelkriterium för alla klasser; varje hoj måste vara i fullt fungerande skick för att kunna köras på nedstigningen till Alpinium och uppstigningen till Altiport under evenemanget lördagen den 6 juli 2024.

Indian Chief Contest är öppen för deltagare från Frankrike, Schweiz, Tyskland, Belgien, Italien, Spanien och Portugal. 

Med en mångfald av talanger och perspektiv lovar evenemanget att bli en hyllning till den pulserande MC-kulturen och individualitetens anda.

Deltagare måste anmäla sig senast den 15 juni. För mer information om registrering och tävlingsvillkor, villkor och priser, klicka på länkarna nedan:

https://www.indianmotorcycle.com/en-us/select-country/