STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Nya Indian Scout Rogue 2022

Nya Indian Scout Rogue, fullpackad med attityd. Bild: Indian Motorcycle.

Indian Motorcycle presenterar den mest utmanande versionen av ikoniska Scout med lanseringen av nya Scout Rogue. Nu finns en Scout-modell för förare som vill sticka ut från mängden. Enligt tillverkaren kommer hojen med attityd och bett tack vare en aggressiv styling och prestationsinriktade egenskaper.

En rad nya funktioner gör Scout Rogue till en sportig tuffing. Den sportiga sadeln ger en slimmad look, samtidigt som den är behaglig och ger en känsla av kontroll.

Mörklagda stänkskärmar och ventilkåpor och ett 19-tums framhjul. Bland mycket annat. 

Scout Rogue levererar 94 hästkrafter med hjälp av en vätskekyld 1133 kubik V-Twin-motor. Den beprövade drivlinan har en seriös kraft med massor av lågt vridmoment för snabb acceleration.

Modellen har en låg sitthöjd och hanterbar hjulbas. En låg tyngdpunkt ger överlägsen hantering för alla förare, oavsett erfarenhet och kunskapsnivå.

Förare som vill anpassa sin åktur kan göra det genom otaliga motorcykeltillbehör som förbättrar hojens prestanda, stil och komfort. 

Och, som komplement hittar du även Rogue-kollektionen med kläder och utrustning. Designad för män och kvinnor som vill ha enkla, rena linjer i toner av svart och grått.

Hojen finns tillgänglig i Sagebrush Smoke, Black Smoke Midnight och Stealth Grey.

Scout Rogue finns tillgänglig i A2-kompatibel specifikation.

Pris från 175 900 kronor.