STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

2022 Arai Isle of Man TT Limited Edition RX-7V EVO

Idag klockan 13:00 presenterar TT-föraren Michael Dunlop den nya Arai IoM TT-hjälmen vid MCN London Motorcycle Show.

Under nästan 15 år har Arai inför varje Isle of Man TT tagit fram en speciell version av sin RX-7V racinghjälm, med lack designad av den legendariska Drudi Performance. Hjälmarna i en begränsad utgåva har blivit samlarobjekt, och blir snabbt slutsålda varje år. Årets modell är baserad på den nya, toppklassiga ECE R22-06-godkända RX-7V EVO-hjälmen. Med klassisk svart, röd och vit färg som hyllar 2007 års original. 

Och, äntligen är Isle of Man TT tillbaka efter två år. Det spektakulära racet körs från 29 maj till 10 juni. Över 60 kilometer på landsvägar, och lockar förare och fans från hela världen.  Ett race som går igenom Arais DNA, där många av TT-förarna kör med tillverkarens hjälmar. Arai lägger kraft på att stötta förarna på ön med service och reservdelar.

I ett pressmeddelande säger Ingmar Stroeven, verkställande direktör på Arai Helmet Europe:  

-Vad vi har saknat TT! Efter två långa år borta från den underbara Isle of Man är det fantastiskt att planera för att vara tillbaka. Det betyder så mycket för oss på Arai Helmet Europa och Arai Japan. Och vi vet hur speciellt det är för både förare och fans, vilket gör avslöjandet av 2022 IoM TT Limited Edition RX-7V EVO till en höjdpunkt. Drudi Performance har aldrig gjort oss besviken och för 2022 har de blandat klassiskt med samtida, till enastående visuell effekt.

För mer information om 2022 Isle of Man TT Limited Edition Arai RX-7V EVO besök: www.araihelmet.eu/en/iomtt