STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

2022 Isle of Man TT är spikat

Peter Hickman som vunnit fem gånger och som har satt den snabbaste genomsnittliga varvtiden på 217.989 km/tim. Pressbild Isle of Man TT.

Arrangören bakom det ikoniska racet Isle of Man TT har tvingats ställa in tävlingen två år i rad. Nu är schemat för Isle of Man TT 2022 bekräftat, med start söndagen den 29 maj och fram till fredagen den 10 juni.

Under uppehållet har man planerat för fullt och dragit upp riktlinjer för olika former av framtidsscenarier kopplat till COVID-19 för att säkerställa att världens största roadracingfestival kan genomföras.

TT-arrangörerna har drivit en omfattande process för att förbättra och leverera förändringar i syfte att utveckla alla områden av evenemanget.

Från och med 2022 kommer Isle of Man TT att genomgå den största och mest betydelsefulla omarbetningarna som någonsin genomförts. Bland annat kommer tävlingen att sändas live på TV. Och, presentatören Chris Cave kommer att vara värd för en show som sänds klockan 19.00 med ett antal specialgäster och bekanta ansikten, med fokus på framtiden både för TT och roadracing i allmänhet.

Men, de största förändringarna kommer vi att få ta del av 2023 då man lanserar ett utökat tävlingsprogram som lovar fler tävlingsdagar, fler tävlingar och fler möjligheter att se det tävlingen.