STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

2023 Moto Guzzi V7 Stone Special Edition 

2023 års Moto Guzzi V7 Stone Special Edition. Bild: Moto Guzzi.

I samband med Guzzi World Days och Città Della Moto Guzzi International Motorcycle Rally i Mandello del Lario visade tillverkaren upp 2023 års Moto Guzzi V7 Stone Special Edition. Märket firade sitt 100-årsjubileum ett år för sent på grund av restriktioner i samband med corona. 

En modell som var tillgänglig för 2021, och baserad på standard V7 Stone-modellen men som kallas en specialutgåva där det mest handlar om nya styling och grafik. Mest påfallande är att de matta nyanserna byts ut till en speciell Shining Black framhållen med röda stötdämparfjädrarna, horisontella ränder och röda detaljer på tanken. Därtill ett distinkt rött V7-emblem på sidokåporna liksom kontraströda sömmar på sadeln. 

När det kommer till tekniken är V7 Stone Special Edition i det stora hela oförändrad, förutom dubbla Arrow-avgassystemet, som enligt tillverkaren förbättrar prestandan.

En ökning från 65 till 66,5 hästkrafter vid 6700 varv per minut, och maximalt vridmomentgår från 73 till 75 newtonmeter vid 4900 varv per minut. 

Nya V7 Stone Special Edition blir tillgänglig under oktober.