STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Adventure Country Tracks Camp 

Bild: ACT-Camp.

Efter den stora framgången ifjol under premiären av ACT-Camp så fortsätter arrangören med denna nya tradition i MSC Kleinhau-området i Hürtgenwald, Tyskland. Detta andra ACT-läger äger rum från 18 till 21 juli. En helg full av äventyr, gemenskap och med terrängkörning, guidade turer, träningspass och olika workshops.

Campare kommer att ha tillgång till motorsportklubbens infrastruktur, och den mångsidiga banlayouten på terrängen är perfekt för aktiva köraktiviteter. Den intilliggande motocrossbanan är öppen för deltagare att testa sina färdigheter och ha kul med sina egna motorcyklar. 

Élvio Andrade, styrelseledamot i ACT, betonar vikten av evenemanget i ett pressmeddelande:

-ACT Camp är inte bara en sammankomst av motorcykelentusiaster, utan en sann gemenskap av likasinnade individer som delar sin passion för äventyr och terrängkörning. Det är en möjlighet att få nya vänner och utbyta erfarenheter.

Återigen i år får ACT stöd av sina partners: Edelweiss Bike Travel, Enduro Xperience, GasGas, Hinterland Xperience, Husqvarna, HW-Transporte, KTM, Nexx, REV’IT!, Touratech och Yamaha.

Deltagaravgiften för själva evenemanget är 149 euro, med rabatterade priser för ACT-medlemmar. För ytterligare information och registreringar för ACT Camp 2024, besök den officiella webbplatsen: https://adventurecountrytracks.com/act-camp-2023/