STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Akrapovič nya avgassystem på nya MV Agusta F3 RR

Akrapovič nya avgassystem på MV Agusta F3 RR. Bild: Akrapovič.

Akrapovič presenterar ett nytt avgassystem, som en del av sitt industriella partnerskap med MV Agusta, med lanseringen av Slip-On Line, titanium, för MV Agusta F3 RR.

Modellen RR erbjuder, enligt tillverkaren, klassledande prestanda, toppmodern aerodynamik och ett suveränt chassi. Det vilket gör maskinen till en unik exponent för Supersport-segmentet.

Men, eftersom allt alltid kan vässas till så tog MV Agusta in Akrapovič i bilden. Många tillbehör finns till RR-modellen, inklusive Akrapovič Slip-On Line avgassystem. Det är ett godkänt system på väg och som erbjuder en effekt- och vridmomentsökning på 2,5 kW (3,4 kilometer i timmen) vid 13 000 varv per minut och 2,5 Newtonmeter vid 11 900 varv per minut. Plus viktbesparingar på 49,5 procent jämfört med standardversionen av avgassystemet. 

Tillvalet Racing Kit, riktat till förare som bara använder F3 RR på banor, innehåller en icke-EC/ECE-typgodkänd version gällande avgaserna och en dedikerad MV Agusta Racing elektronisk styrenhet, vilken ökar effekten till 114 kW (155 hästkrafter) och minskar torrvikten från 173 till 165 kilo.