STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Anmälan öppen för 2023 Isle Of Man TT 

Bild: ISLE OF MAN TT RACES.

Årets upplaga av Isle of Man TT kommer att äga rum från 29 maj till 10 juni.

Under två veckor förvandlas den idylliska landsbygden på Isle of Man till en racerbana med motorcyklar som flyger förbi i hastigheter över 240 kilometer i timme.

Nu är registreringar för Tourist Trophy öppna. Det är den 102 upplagan av Trophy har pågått kontinuerligt sedan starten 1907, med undantag för de två världskrigen och covidpandemin.

Den första veckan av evenemanget består av kval. Från 30 maj till 1 juni kommer kvällens kvalificeringssessioner att äga rum, medan de sista kvalpassen är planerade till 2 juni 2023.

Den efterlängtade mellanhelgen har nu tre lopp i stället för två, som börjar lördagen den 3 juni med Monster Energy Supersport och 3 Sidecar TT-lopp, följt av söndagen den 4 juni med RST Superbike TT. 

Efter helgens slut fungerar måndagen som den första vilodagen före fyra lopp mitt i veckan; RL360 Superstock Race och Supertwin Race tisdagen den 6 juni och Supersport och Sidecar Race onsdagen den 7 juni.

En andra återhämtningsdag på torsdagen innan sista tävlingshelgen med Superstock- och Supertwin-loppen fredagen den 9 juni och huvudevenemanget Milwaukee Senior TT som avslutar Isle of Man TT på lördagen juni 10.

Här kan du anmäla dig: https://www.iomttraces.com/latest/news/isle-of-man-tt-races-2023-entries-now-open/