STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Äntligen får vi träffas på riktigt! 

Nu har SMC och MC-Folket anlänt till tennisstaden Båstad, och Hotell Riviera Strand. Här kör vi, med start idag, SMC Weekend och årsmötet. En perfekt plats att samlas på efter två år med möten framför dataskärmen och restriktioner i spåren av coronapandemin. 

Helgen är laddad med ett späckat schema; provkörning av hojar, livemusik, mat och dryck från lokala aktörer, byvandring, utflykter och seminarier. SMC kommer bland annat att berätta om projektet Vision Electric och representanter från försäkringsbolaget Svedea och Michelin är också på plats för att prata om sina tjänster och produkter. 

Alla som deltar, och även de som har vägarna förbi, har chansen att testa någon eller några av de motorcyklar som står redo att vädras. Däribland Indian FTR1200Z R Carbon, Indian Chief Darkhorse Black Smoke samt nya Triumph Tiger 1200 GT Explorer och Aprilia Tuareg 660. Självklart finns även elhojarna som ingår i projektet Vision Electric på plats i form av Energica Eva Ribelle RS, Energica Essesse9 och Zero SF/R.

Nu kör vi!