STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Aprilia SR GT i MotoGP-stil 

Aprilia SR GT MotoGP. Bild Aprilia.

När man kombinerar det praktiska hos en skoter med den av en äventyrshoj som bjuder på möjligheten att köra (nästan) var som helst – ja då får man en Aprilia SR GT. Modellen finns både som 125 kubik och 200 kubik. 

Nu har den italienska tillverkaren lanserat en MotoGP replika, komplett i färgerna på Aprilia RS-GP racingmaskin. En sportig skoter med en stor Aprilia-logga som löper diagonalt samt den mattsvarta och röd/lila grafiken från Aprilia Factory Racing Team. Den som önskar kan komplettera med någon av MotoGP-förarnas nummer #41 för Aleix Espargaró eller #12 för Maverick Viñales. 

MotoGP-versionen är utrustad med sportiga vägfokuserade däck som ger skotern ett mer raceinspirerat utseende. När det gäller prestanda och teknik förblir SR GT MotoGP desamma som standardmotsvarigheterna. 

SR GT 125 har en 125 KUBIK encylindrig motor med en maxeffekt på 14,7 hästkrafter vid 8750 varv per minut och ett maximalt vridmoment på 12 newtonmeter vid 6000 varv per minut. SR GT 200 har en 174 kubik, vätskekyld, bränsleinsprutad, encylindrig motor med en maxeffekt på 17,4 hästkrafter vid 8500 varv per minut och 16,5 newtonmeter i vridmoment vid 7000 varv per minut.