STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Åttan har landat!

I MC-Folket nummer åtta har vi låtit Anders Bröms ta tempen på nya Moto Guzzi V7 Special. Modellen kom redan 1969 och de nya hojarna utstrålar retro in i minsta detalj. Vi har också hunnit med en tur till Tyskland med Indian Pursuit Limited och BMW R 18 Transcontinental. Två riktiga mastodonter till motorcyklar. Den femte Riksträffen har också gått av stapeln och blev en riktig hit. Sammanlagt 528 provkörningar räknades in och många valde att hänga på asfaltsturer och grusturer runt Romme Alpin med omnejd. Även Mälaren Runt har hunnits med. Årets upplaga blev en blöt historia inledningsvis. Cirka 300 kom till starten vid Pampas Marina i Stockholm och sammanlagt körde runt 5000 knuttar sträckan runt Mälaren. En av de lägsta siffrorna någonsin tyvärr. Vi besöker också SMC Sport, som fick en egen klass under årets SM-finaler på Falkenbergs motorbana. Hela 18 förare anmälde sig vilket gjorde att den klassen blev störst på hela SM.  

Vi avslutar denna lilla summering med ett reportage från Richard Carmichael som tar med sig sitt kompisgäng och återigen ger sig ut på en resa i Amerika. Exklusivt för MC-Folket får du här hänga med gänget ut.      

Lägg sen till Knutten, ett möte med Jens Byggmark och mycket, mycket mer… Trevlig läsning!

Detta är bara några av de reportage du hittar i senaste numret av MC-Folket. Vill du också få den i brevlådan? Såklart du vill… Då är det bara att bli medlem i SMC. Förutom MC-Folket får du mängder med andra rabatter som snabbt tjänar in medlemspengen åt dig. Medlem blir du här!