STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Äventyr på mindre vägar 

Bild: TET Sweden.

Allt fler upptäcker nöjet av att äventyrshojar på grus och mindre vägar. Varför inte prova en avstickare i sommar. Trans Euro Trail består av över 100 000 kilometer grusväg och är en episk motorcykelresa genom några av Europas mest avlägsna, mångsidiga och inspirerande landskap.

Den svenska rutten använder sig av små asfalts- och grusvägar genom det vackra landskapet, och sträckningen löper längs den västra delen av Sverige. Halvvägs sticker vägarna över till Norge innan man kör vidare i Sverige igen, längre norrut. Totalt 2,841kilometer. Under större delen av den svenska TET går färden i skogen utan någon kontakt med andra människor. Tack vare Allemansrätten är det okej att tälta överallt så länge man inte stör någon och ser till att inte lämna några tecken på vistelsen.

Trans Euro Trail drivs av ett team av entusiastiska volontärer som heter Linesmen och alla som är involverade har samma mål, att hylla äventyr på motorcykeln och den rika upplevelsen av att utforska landskap, kulturer och gränser.Här hittar du all information: https://transeurotrail.org