STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

BMW Motorrad Days Festival 2022

Nu händer det. BMW Motorrad jobbar med att planera för evenemang för sommaren 2022. Och, den årliga BMW Motorrad Days -festivalen kommer tillbaka. Den har ju som bekant varit inställd på grund av den globala coronapandemin. Om du är en BMW -fan och kommer att vara i Berlin, eller tar dig dit, så är datumet att noter i kalendern den andra och tredje juli 2022.

I nästan två decennier hade BMW Motorrad Days haft sitt event i München men arrangören valde Berlin för 2021. Vilket blev inställt. Men nu håller vi tummarna är det blir ett BMW Motorrad Days 2022. 

Om du är på plats några dagar innan BMW-festivalen så kan du ta del av Pure & Crafted Festival. BMW Motorrad är huvudsponsor för det evenemanget, som kommer att bjuda på levande musik, konst och ombyggda hojar och andra motorcyklar från BMW.

BMW planerar inför sin festival att ta med nya motorcyklar och andra produkter, stuntshower, kändisar inom motorsport, bjuda på provturer ihop med en allmän känsla av bayersk gemytlighet. Det kommer naturligtvis också att finnas en show för byggare.