STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

BMW Motorrad Days i Berlin

Bild: BMW Motorrad.

Världens största BMW-möte äger rum i Berlin för första gången, efter två års uppehåll på grund av coronapandemin. Evenemanget kommer att hållas den 2-3 juli på Messe Berlin Summer Garden. Och, en dag innan evenemanget kan man besöka Pure&Crafted-festivalen som presenteras av BMW Motorrad på samma plats för att komma in i stämning. 

BMW Motorrad Days håller till på en yta av 4000 kvadratmeter och bjuder på utställningar med över 50 partners samt internationell underhållning. Allt från hisnande action på FMX Show, till Streetbike Stunt Show och Motodrom. I Wheels Area finns flera custom-verkstäder som visar på variation och mångfald. Förutom de populära utflykterna och provturerna på de senaste BMW-motorcyklarna finns något för de minsta besökarna; Kids Area och Kids BikeCourse. På Motorsport Area kan man titta på BMW Motorrad WSBK-teamet.

Då evenemanget kommer att äga rum i Berlin finns det möjlighet att ta en titt bakom kulisserna av motorcykeltillverkningen som en del av en BMW-fabriksturné. 

Här hittar du all information: 

https://www.bmw-motorrad.com/en/experience/stories/brand/bmw-motorrad-days-2022.html