STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Bonneville T120 Black DGR Limited Edition

En av 250 Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman’s Ride Limited Edition-motorcyklar. Bild: Triumph.

The Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) förenar hundratusentals motorcykelfans i klassisk och vintagestil över hela världen för att samla in pengar och medvetenhet för mäns hälsa. DGR grundades i Sydney Australien 2012 och skapades av Mark Hawwa som ett nytt sätt att sammanföra motorcykelentusiaster och fokusera på en gemensam sak för det goda. 

Triumph blev den officiella motorcykelpartnern till DGR från 2014, vilket gav ett åtagande att öka medvetenheten, öka deltagandet och i slutändan öka insamlingen till stöd för denna värdiga sak. 

Idag spänner DGR över hela världen med mer än 90 000 förare som ger sig ut på gatorna i mer än 800 städer. Hittills har man lyckats smala in mer än 380 miljoner kronor.  

Alla inblandade på Triumph är stolta över att ha spelat en nyckelroll, i samarbete med Mark Hawwa och hans team, i att utveckla denna otroliga gemenskap. Från att tillhandahålla ekonomiskt stöd och resurser som har hjälpt till att höja DGR:s profil globalt, till att belöna dess deltagare, dela passionen och drivkraften som har gjort DGR till världens största välgörenhetsevenemang för motorcyklar på väg.

Ett av Triumphs viktigaste bidrag har varit att öka medvetenheten och motivera insamlingar runt om i världen, genom att tillhandahålla motorcyklar från Triumphs Modern Classic-sortiment som belöningar för de bästa insamlingarna. 

Under tidigare år har detta inkluderat unika motorcyklar, som en unik Triumph Thruxton RS DGR Edition och en anpassad ‘1959 Legends’ Triumph Bonneville T120 och matchande Gibson Les Paul Standard-gitarr, tilldelad 2022 års högsta insamling som del av ett samarbete mellan Triumph och Gibson.

2023 markerar det 10:e året för partnerskapet och representerar en milstolpe för Triumph och DGR. För att fira detta har Triumph skapat 250 exklusiva nya Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman’s Ride Limited Edition-motorcyklar.

Designad med ett elegant DGR metallic svart och vitt färgschema, med officiellt DGR-märke med en anpassad logotyp på tanken och sidopanelerna, gulddetaljer och distinkt brunt säte, var och en kommer med ett numrerat certifikat, signerat av DGR-grundaren Mark Hawwa och Triumph VD Nick Bloor – med utgåva 001 som presenteras för den högsta insamlingen för 2023 år.

Triumph blir även officiell klädpartner till DGR, med ett helt nytt utbud av livsstilskläder i begränsad upplaga för att fira DGR, skapat för att samla in ytterligare pengar för mäns hälsa.