STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Bygg din unika dröm-Ducati!

The sky is the limit… nu har du chans att skapa dina drömmars Ducati. Bild: Ducati.

Ducati Unica är program för den som vill bygga och skapa sin egen unika Ducati. Programmet ger möjlighet till direkt interaktion med designer, och tekniker, på Centro Stile Ducati. Allt för att hitta fram till just din drömhoj. Här finns exklusiva material och ytskikt, speciella färger samt Ducati Performance-tillbehör som ger liv åt motorcykeln.

Alla som går med i programmet kan gå in i Ducati Centro Stile ateljén personligen, beskriva sina önskningar för designers. Och, sedan följa utvecklingen av deras motorcyklar. En chans att från start till mål uppleva nivån av engagemang och uppmärksamhet på detaljer som Ducati reserverar för varje custom-projekt.

Varje steg i skapandet av den unika hojen kommer med dokument, från de första skisserna till leveransceremonin. När hojen levereras kommer varje Ducati Unica tmed ett unikt certifikat, som intygar dess originalitet och säkerställer att ingen kan kopiera bygget.

I ett pressmeddelande säger Andrea Ferraresi, Centro Stile Ducati Director:

-Design är en utmärkande del av våra skapelser. Vi ville ge Ducatister chansen att identifiera sig ännu mer med sin egen motorcykel vilket gör den till ett direkt uttryck för varje persons individuella stil. Därför skapade vi Ducati Unica. Ett exklusivt program som vittnar om förträffligheten hos Made in Italy som Ducati är en representant för i världen. En spännande och oförglömlig upplevelse av custumbygge som kan upplevas direkt i vår Centro Stile. 

Ducati-återförsäljare är en integrerad del av projektet. Genom att kontakta dem kommer du att få all information för att begära tillgång till programmet.

En blå Ducati, eller en rosa…det är du som bestämmer. Bild: Ducati.